Autor: Logistikauudised.ee • 30. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lux Expressi juhatus sai kolm uut liiget

Foto: Lux Express
Lux Expressi nõukogu otsustas valida kolm uut juhatuse liiget, kelleks on ka seni ettevõttes töötanud Janno Ritsberg, Paul Kristjan Lilje ja Rait Remmel.

Lux Expressi juhatuse esimehe Hugo Osula sõnul laiendab ettevõte juhatust eesmärgiga tugevdada positsioone kolmel strateegilisel põhiturul - Balti riigid, Eesti siseliinid ja Peterburist algavad rahvusvahelised liinid ning leida uusi ärivõimalusi muutuvas reisi- ja liikuvusteenuste valdkonnas.

„Lux Express alustab uut arenguetappi. Ootame huviga positiivseid uudiseid Leedu ja Läti siseriiklike liinide avanemisest vabale konkurentsile," ütles Osula. “Lux Expressi nagu ka kõiki teisi reisi- või sõidujagamise teenusepakkujaid ootab ees põnev tulevik erinevate liikuvusteenuste (Mobility as a Service) ja platvormide lõimumise ning koostöö näol. Vajame ettevõtte arenguks visiooni, julgeid ideid ja nende kvaliteetset teostust - see on üks peamiseid põhjuseid, miks otsustasime juhatust laiendada,” lisas Mootor Grupi omanik Osula.

Janno Ritsberg on töötanud Lux Expressis ligi 7 aastat ning selle vältel juhtinud Lux Expressi tütarettevõtteid Leedus ja Lätis.

Eelmisel kevadel Lux Expressi meeskonnaga liitunud Paul Kristjan Lilje on varasemalt töötanud ligi 10 aastat telekomi sektoris, Elioni TV- ja sisuteenuste valdkonna juhi ja Levikomi juhatuse liikmena, ning enne seda ca 10 aastat muusikatööstuses.

Rait Remmel on töötanud Lux Expressis pea 10 aastat juhtides Lux Expressi tütarettevõtteid nii Leedus, Venemaal kui ka Soomes.

Lux Expressi juhatusse kuulub nüüdsest viis liiget - Age Käos, Hugo Osula, Janno Ritsberg, Paul Kristjan Lilje ja Rait Remmel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077