Autor: Logistikauudised.ee • 17. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic lennutas rohkem kui 440 000 Eesti reisijat

Foto: airBaltic
Lõppenud aasta kokkuvõttes lennutas airBaltic rohkem kui 440 000 reisijat Eestist ja Eestisse. Lennufirma Eestis teenindatud reisijate arvu kasv võrreldes aasta varasema ajaga oli 14%.

“Eelmisel aastal näitasime tugevat kasvu kogu oma võrgustikus ning samuti Eestis. Minnes oma arengus edasi, plaanime suurendada otselendude hulka kõigist kolmest Balti riigi pealinnast. Juba saabuval suvel pakume Eesti reisijatele juba 12 otselennu võimalust Tallinnast,” lausus airBaltic’u juhatuse esimees Martin Gauss.

Kokku kandis 2018. aasta jooksul airBaltic 4 135 711 reisijat, aastakasv  ulatus 17%ni. Möödunud aasta tulemusena lennutas airBaltic oma ajaloos kõige suurema reisijahulga. Firma jaoks edukaks on kujunenud ka saabunud aasta algus, kui 3. jaanuaril kuulutati välja, et airBaltic säilitas 2018. aasta tulemusel oma esimese koha Euroopa kõige täpsemate lennufirmade seas. Maailmas oli airBaltic täpsuse poolest teisel kohal.

Tallinnast pakub airBaltic otselende Amsterdami, Berliini, Londonisse, Berliini, Londonisse, Pariisi, Stockholmi, Viini ja Vilniusesse, samuti ka mugavaid ühenduslende läbi Riia. 2019. aastal käivitab lennufirma Tallinnast veel kolm uut otselennu sihtkohta: Malagasse, Brüsselisse ja Kopenhaagenisse.

airBaltic lendab rohkem kui 70 sihtkohta Riiast, Tallinnast ja Vilniusest. Suveks 2019 käivitab airBaltic otselennud Riiast Dublinisse, Stuttgarti ja Lvivi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077