15. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Las Vegase mess tõi õhutakso ning neljajalgse pakiroboti

Continentali pakirobot CES 2019.
Foto: AFP/Scanpix
Las Vegases toimunud seekordne tarbijaelektroonikamess CES 2019 tõi avalikkuse ette hulgaliselt kantavaid seadmeid, aga andis ka lootust, et juba mõne aasta pärast võib Uberit tellides auto asemel kohale vurada õhutakso.

Mõistagi ei jõua tarbijaelektroonikamessil nähtust enamik tootmisse ja inimeste kodudesse. Sellegipoolest aitab mess näha, missugused on elektroonikatrendid, ning neid paistab olevat üksjagu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077