Autor: Logistikauudised.ee • 29. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mis õnnetusi võib laos juhtuda ja kuidas neid vältida?

Esimeses "Teabevara tunni" saates tuli muu hulgas juttu lao märgistamisest, uuenduslikest lahendustest ja sellest, kuidas aitavad robotid laotööd ohutumaks teha. Külas oli Willenbrock Baltic OÜ ohutustoodete projektijuht Fred Märtsoo.
Foto: Äripäev
Äripäeva raadios alustas sel nädalal uus, spetsialistidele ja ettevõtjatele suunatud saade „Teabevara tund“. Esimese teemana võeti ette võimalikud ohud laonduses.

Esimeses saates räägiti ladude ja tõstukite ohutusest ning sellest, milliseid uusi lahendusi praegu ja tulevikus kasutatakse. Neil teemadel jagas kogemusi Äripäeva logistika ja ekspordi teabevara peatoimetaja ja Willenbrock Baltic OÜ ohutustoodete projektijuht Fred Märtsoo.

Saatesarja juhivad logistika teabevara toimetaja Kai Miller ja teabekeskuse juht Liivi Kedelauk.

Kuula saadet siin:

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077