28. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arno Kütt: nõudmised kulleritele kasvavad

Cleveroni juht Arno Kütt Logistika aastakonverentsil.
Kliendi jaoks on kuller tihti ainus otsekontakt veebipoega ja e-kaubanduse kiire areng seab kulleritele tulevikus senisest palju kõrgemad nõudmised, leidis Cleveroni omanik Arno Kütt tänasel Logistika aastakonverentsil.

Arno Kütt rääkis ettekandes, et üks suuremaid muutusi ootab ees kullereid. "Olles ise e-kaubandusega pikalt tegelenud, siis näen, et kliendi jaoks on kuller ainuke, kes esindab e-poodi. See on kliendi jaoks tihti ainuke otsekontakt e-poega," rääkis ta. "Ka kulleritele tulevad seetõttu järjest kõrgemad nõudmised ja arvestades nõudlust, siis kullerfirmadel on raske kullereid leida ja hinnataset hoida.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077