28 november 2018
Uudised
Ainult tellijale

Arno Kütt: nõudmised kulleritele kasvavad

Cleveroni juht Arno Kütt Logistika aastakonverentsil.  

Kliendi jaoks on kuller tihti ainus otsekontakt veebipoega ja e-kaubanduse kiire areng seab kulleritele tulevikus senisest palju kõrgemad nõudmised, leidis Cleveroni omanik Arno Kütt tänasel Logistika aastakonverentsil.

Arno Kütt rääkis ettekandes, et üks suuremaid muutusi ootab ees kullereid. "Olles ise e-kaubandusega pikalt tegelenud, siis näen, et kliendi jaoks on kuller ainuke, kes esindab e-poodi. See on kliendi jaoks tihti ainuke otsekontakt e-poega," rääkis ta. "Ka kulleritele tulevad seetõttu järjest kõrgemad nõudmised ja arvestades nõudlust, siis kullerfirmadel on raske kullereid leida ja hinnataset hoida.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150