Autor: Logistikauudised.ee • 24. oktoober 2018

Politsei hoiatab: kõrged hinnad ajavad kütusevargad liikvele

Kõrged kütusehinnad on ajanud aina enam liikvele kurikaelu, kes luuravad öösiti valveta seisva eritehnika, põllumajandusmasinate ja veokite järele.

Paide politseijaoskonna piirkonnavanem Priit Söörd sõnas Järva Teatajale, et viimasest Järvamaal toime pandud kütusevargusest kuulis ta alles mõni päev tagasi. Vargad olid tühjendanud ühel teeehitusobjektil seisnud eritehnika kütusepaake.

Söördi sõnul huvituvadki kütusevargad tavaliselt just eritehnika diislilkütusest tühjendamisest, olgu need teetöömasinad, põllumajandustehnika või suured veokid. Lukustatavad paagikorgid vargaid tagasi ei hoia. Lukud lõhutakse ja vastavate seadeldistega tõmmatakse paagid tühjaks. Eelistatakse kohti, mis asuvad suuremast inimasutusest eemal.„Üldjuhul sellistel masinatel valvet peal ei ole ning kütusevargad võivad lahkuda sealt päris suure koguse diisliga,“ sõnas ta.Loe pikemalt Järva Teatajast.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077