22. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hyperloopi testtunnel avatakse detsembris

Elon Musk kirjutas Twitteris, et veel sel aastal tehakse Hyperloopis esimesed testsõidud.
Foto: EPA
Elon Musk teatas Twitteris, et Hyperloopi tunnelit testitakse esimest korda 10. detsembril ning et esimene tunnel on peaaegu valmis, kirjutab Bloomberg.

Ameerika Ühendriikides Californias Hawthorne'is on pandud püsti proovitunnel, kus plaanitakse saavutada kiirus kuni 250 kilomeetrit tunnis. Muski teatel plaanitakse avamisõhtuks pidustusi ja sellele järgneval päeval peaks avalikkus saama teha tasuta proovisõite.

Musk on varem teatanud, et Hyperloopi suurim liikumiskiirus saab olema üle 1200 kilomeetri tunnis, kuid siiani on teadamata, kuidas see kiirus saavutatakse.

Äripäev kirjutas hiljuti, kuidas Euroopa Komisjoni mobiilsuse ja transpordi peadirektoraadi peadirektor Henrik Hololei sõnul on Hyperloop potentsiaalikas tulevikutehnoloogia, millesse juba praegu tehakse Euroopas suuri investeeringuid.

Autor: Äripaev

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077