Autor: Logistikauudised.ee • 8. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Magnetic MRO ähvardab Eestist lahkuda

Magnetic MRO tegevjuht Risto Mäeots.
Foto: Raul Mee
Eesti edukaimaks ettevõtteks kuulutatud lennukite hooldusteenuse pakkuja Magnetic MRO juht Risto Mäeots ähvardab ettevõtte peakontori Eestist ära viia, sest riik nöögib tema kliente ja ei lase palgata väliseksperte.

Selle aasta jaanuaris ostis Magnetic MRO ära hiinlaste börsifirma Hangxin, ostuhind 42 miljonit eurot oli üks meie priskemaid välisinvesteeringuid viimastel aastatel.

Kaheksa kuud hiljem tunnistab firma juht Risto Mäeots, et Eestist ei ole võimalik üleilmset äri teha ning võib juhtuda, et suurelt tunnustatud firma kolitakse siit hoopis minema, kirjutab Eesti Ekspress.

Mäeotsa sõnul räägitakse Eestis palju ekspordist ja selle arendamisest. EAS ja Eesti välisesindused meie ettevõtteid jõudumööda ka aitavad. Kuid rahvusvahelises konkurentsis jääb see toetuspakett kuidagi armetult niruks ning Eesti ettevõtluse kaudu maailmas suureks tegemine „on praktikas kuradima raske“.

Loe pikemalt Eesti Ekspressist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077