Autor: Logistikauudised.ee • 21. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Wizz Air alustab lendamist Tallinnast Kiievisse

WizzAir
Foto: WizzAir
Ungari Wizz Air alustab tänasest, 21. juunist, lendamist Tallinna ja Kiievi vahel. Tegemist on Euroopa kiiremini kasvava odavlennufirmaga, mis keskendub Ida- ja Kesk-Euroopa turule.

Wizz Air alustab Tallinnast lendamist esialgu Tallinn-Kiiev liinil, lennud toimuvad kahe pealinna vahel kolm korda nädalas, teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti.

„Meil on hea meel, et Wizz Air alustab Tallinnast lendamist ja avab sel hooajal lausa kaks liini ning toob kaasa soodsad piletihinnad. Loodame, et uus lennufirma võetakse hästi vastu, mis omakorda julgustab Wizz Airi järgmisel aastal lisama täiendavaid lennuliine,“ sõnas Tallinna lennujaama kommertsdirektor Eero Pärgmäe.

Veel sel hooajal avab Wizz Air teise liini 17. septembril, kui alustab lendamist Tallinnast Londonisse Lutoni lennujaama. Soodsad lennupiletid leiab lennufirma kodulehe wizzair.com või äpi vahendusel.

Wizz Air lendab Airbus A320 lennukitega, pakub üle 500 lennuliini ja on loonud baasid 27 lennujaamas. Esimene lend väljub täna kell 15.45 Tallinnast ning maandub Kiievis Žuljanõ lennuväljal.  

Kiievi Žuljanõ lennujaam on linna edelaosas asuv ühe lennurajaga lennuväli, mis asub kesklinnale oluliselt lähemal kui Boryspol. Lennuvälja peamised operaatorid on Wizz Air, Vueling Airlines, Brawo Airways, Belavia jt.

Tallinna ja Kiievi vaheliste lendude hinnainfot saab näha SIIT. Lisaks on võimalikud sama lennufirmaga jätkulennud Kiievist Budapesti, Bratislavasse, Larnacasse, Lissaboni jm.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077