Autor: Logistikauudised.ee • 31. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alexela Oil tanklaketi 9 kuu käive oli üle 103 miljoni euro

Autor: Alexela
Võrreldes möödunud aasta sama perioodiga kasvas käive 11%, teatas Alexela. Ettevõtte ärikasumiks kujunes 3,3 miljonit eurot, mis on samas suurusjärgus võrreldes möödunud aasta sama perioodiga.

Alexela Oil juhatuse esimehe Ain Kuusiku sõnul on käibekasvu taga järjepidevalt suurenev tanklate arv ning hea müügikasv ettevõtte tanklapoodides. „Oleme veendunud, et kütuse jaeturul muutub kütusemüük lähiaastatel lisateenuseks, mis toetab põhiäri – ehk tanklapoodide tegevust,“ usub Ain Kuusik.

7. novembril avab Alexela pidulikult Jõgeva maakonnas oma esimese tanklapoe, mis asub Jõgeva linna piiril Õuna tanklas. „Antud tanklapoest kujuneb vana Tartu maantee ehk Piibe maantee tõenäoline tõmbekoht, kus kõik reisilised saavad vajaliku puhkepeatuse teha,“ usub Ain Kuusik. Lisaks avab ettevõte novembrikuu lõpuks ka kapitaalselt renoveeritud tanklapoe Otepää linnas.

Alexela Oil ASkuulub Alexela Gruppi ning on aus eestimaine tanklakett. Ettevõtte 77-st tanklast omab tanklakauplusi 24. Vanima eestimaise tanklaketina (aastast 1993) ollakse tööandjaks enam kui 150 inimesele üle Eesti. Alexela tanklad kannavad märki „AUS KÜTUS“, mis kinnitab, et Alexela tasub riigile kõik maksud, täites nii oma kohustusi Eesti ühiskonna ees.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077