Autor: Logistikauudised.ee • 6. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordica reisijate arv oli ka augustis üle 60 000

Foto: Nordica
Hiljuti 15 lennu ärajätmisega kõmu tekitanud rahvusliku lennukompanii Nordica reisijate arv oli ka ka augustis üle 60 000, teatas ettevõte.

Täpsemalt teenindas ettevõte eelmisel kuul 63614 reisijat. Võrreldes eelmise aasta augustikuuga oli kasv 46,2 protsenti. Reisijate osakaalult on Nordica 26,8-protsendilise turuosaga Tallinnast väljuvate lendude arvestuses suurim vedaja. Kokku sooritas lennufirma augustis 1124 lendu. Lendude toimumise protsent oli 98,3 ja 75 protsenti neist väljusid 15-minutilise täpsusega.

Eesti lennufirma populaarsemad sihtkohad olid augustikuus Varssavi, München ja Stockholm. Nordica turundus- ja kommunikatsioonijuhi Toomas Uibo sõnul oli selle suve lendude kõrghooaeg lennundusele tavapäraselt juulikuus, kui kodumaise lennufirmaga lendas üle 67000 inimese. „Septembris ja oktoobris on võimalik veel suve pikendada Horvaatias, Nice’is ja Odessas. Augusti viimastel päevadel avatud lennuliin peresõbralikku Göteborgi ootab kõiki lapsi lendama vaid lennujaama tasude eest. Usume, et ka aasta teine pool tuleb Nordicale edukas“, lisas Uibo.

 

AUGUST

Reisijate arv
63614
Reisijate osakaal Tallinna Lennujaamas26,8%
Reisijate arvu kasv võrreldes 2016 august46,2%
Liinilendude arv1124
Populaarseimad sihtkohadWAW,MUC,ARN
Graafikus püsimine75,0%
Lendude toimumine98,3%
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077