Autor: Logistikauudised.ee • 6. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikatudengid ootavad ettevõtteid ja teisi huvilisi seminarile

Autor: Urmas Kamdron
Tallinna Tehnikakõrgkooli kolmanda kursuse tudengid korraldavad 9. märtsil Tallinnas, Ülemiste City SpaceX sündmuskeskuses Logistikaseminari „Future is Now“.

Põhiteemadeks on uuendused sõidukipargis, laonduses ning tänavapildis. Seminarile on oodatud tudengid, ettevõtted ja kõik logistikahuvilised, kes soovivad saada kvaliteetset informatsiooni ning kasulikke kontakte. Ettevõtetele tahetakse pakkuda võimalust leida uusi koostööpartnereid ning potentsiaalseid praktikante ja töötajaid.

Tudengid näevad seminari kui head võimalust praktikakoht leida ning uusi teadmisi omandada.

„Sellest, et seminar toimub 18. kord, on hea järeldada, et iga aasta saavad üliõpilased korraldamisega üha paremini hakkama ning ootused on järjest suuremad. Loodame ka seekord kõiki endaga kaasa haarata ja ootustele vastata ainult positiivselt," kommenteeris Logistikaseminar 2017 peakorraldaja Megel Arroküll.

Seminaril tutvustatakse innovaatilisi lahendusi veovahendite seas ning räägitakse veovahendite tulevikust ja käsitletakse muudatusi laonduses. Samuti saab näha pakiroboteid, kuulda Ülemiste City arengukavast ning Tallinna Lennujaama tulevikuplaanidest. Seminari ametliku osa lõpetab arutelu, mis keskendub tudengite jaoks väga tähtsale probleemile – töö ja kooli ühildamisele. Ametlikule osale järgneb meelelahutusprogramm, mille käigus on oodata erinevaid üllatusi.

Logistikaseminari suurtoetajad on Ace Logistics Estonia AS, DSV Transport AS, MSC Eesti AS, Scania Eesti AS, Itella Estonia OÜ, Tallinna Sadam AS, Gunvor Services AS. Seminari toetavad veel paljud teisedki ettevõtted, kellest mitmed on ka kohapeal esindatud.

Osalejad on oodatud Logistikaseminarile 9.märtsil 2017 algusega kell 09:45 SpaceX sündmuskeskusesse aadressil Keevise 6, Tallinn.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077