10. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tarneahelakonverentsil toodi välja uus transpordilahenduste veebiteenus

Uue veebipõhise teenuse CargoOrder juht Tõnis Hintsov.
Pärnu Tarneahelakonverentsil esitletakse esmakordselt uut veebipõhist teenust CargoOrder, mis aitab tellijal valida vajadustele vastava transpordilahenduse aidates seeläbi vähendada ettevõtte logistikakulusid.

CargoOrderi juhataja Tõnis Hintsov ütles, et uus teenus laiendab kaubaomaniku valikuvõimalusi, tehes seda läbi lihtsustatud valiku- ja otsustusprotsessi. „Hinnapäringud ja veotellimused jõuavad CargoOrderi poolt eelselekteeritud ekspedeerijateni. Soovime  vähendada päringute ja tellimustega seotud administreerimist nii kaubaomanike kui vedajate pool. Käivitasime piltlikult öeldes transpordi valdkonna booking.com’i ning oleme sellega koostööpartner nii kaubaomanikele kui ka vedajatele. Me oleme seisukohal, et populaarne jagamismajandus ekspedeerimisvaldkonnas otseselt ei toimi, aga lihtne ligipääs parimatele ekspedeerimisteenustele loob kindlasti kõikidele koostööpartneritele väärtust,” selgitas Hintsov. CargoOrder.com ei ole veobörs, vaid päringute ja tellimuste keskkond, lisas Hintsov.

Praegu on CargoOrder alustanud auto- ja konteinervedude tellimuste vahendamisega. Peatselt lisanduvad ka lennu- ja kullerteenused. Uue teenusega saab kaupa liigutada üle maailma.

Kaubaveo tellijale on CargoOrderi teenused tasuta ja ekspedeerija tasub vaid toimunud vedudelt.

CargoOrder.com on loodud Eesti eraisikute poolt, kes omavad pikaajalist kogemust nii logistika valdkonnas kui ka IT arenduses.

Autor: Tanel Raig, logistikauudised.ee toimetaja

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077