• 26.08.15, 17:37
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Lillo: see on välk selgest taevast, pole sõnu!

Tallinna Sadama nõukogu reformierakondlasest liikme Kalev Lillo kinnitusel on ettevõtte juhatuse liikmete kinnipidamine äärmiselt ootamatu sündmus ning midagi kahtlast polnud nende tegevuses küll varem märgata.
„See uudis on äärmiselt ootamatu. Nagu välk selgest taevast, pole sõnu!“ lausus Lillo kaitsepolitseiameti uurimise kohta.
Lillo sõnul sai tema uurimisest teada täna hommikul ning ta ei tea rohkem, kui uudistes on kirjas. „Me ei tea selle asja sisu, selle ulatust - me ei tea mitte midagi. Kõigepealt oleks vaja teada saada, mis asjaga on tegemist,“ lisas ta.
Küll arutab Tallinna Sadama nõukogu neid küsimusi homsel nõukogu koosolekul ning kui uudistes kirjeldatu vastab tõele, siis juhatus peab lahkuma, kinnitas Lillo. Kõigepealt tuleb aga tagada, et ettevõte toimiks ja töötaks.
Kaljurand ja Kiil on ju siiani kiita saanud ja aasta tagasi pikendati juhatuse liikme lepinguid ja tõsteti hüppeliselt ka palka? „Oleks midagi kahtlast olnud märgata, me oleks ka kohe reageerinud,“ sõnas Lillo.

Seotud lood

Uudised
  • 26.08.15, 14:46
Remo Holsmer: korruptsioonil ei ole kohta Tallinna Sadamas
Tallinna Sadama nõukogu esimees Remo Holsmer ütles pressiteate vahendusel, et korruptsioonil Tallinna Sadamas kohta ei ole ja on äärmiselt kahetsusväärne, kui kapo kahtlustused vastavad tõele.
Uudised
  • 26.08.15, 14:00
Kapo pidas kinni Tallinna Sadama juhid
Täna pidasid kaitsepolitseiameti töötajad altkäemaksu võtmises kahtlustatavatena kinni AS Tallinna Sadam juhatuse esimehe Ain Kaljuranna ja juhatuse liikme Allan Kiili.
Uudised
  • 26.08.15, 15:21
Tallinna Sadama juhte hoiti vägisi ametis
Majandus- ja taristuminister Kristen Michali sõnul kinnitati Ain Kaljurand ja Allan Kiil mullu ametisse septembris veel viieks aastaks ametisse selleks, et mitte uurimistoiminguid segada.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele