• 01.07.15, 09:58
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Itella laiendas SmartPOSTi automaadivõrku

Alates 1. juulist on kõikidel Itella SmartPOSTi pakiautomaatidel üle Eesti klientidele kasutamiseks XS suuruses kapid. Uuendusega kasvas SmartPOSTi pakiautomaadivõrk 18%.
“XS-kapid on väga nõutud ja oodatud toode. Kliendile tähendab see väikepakkide ja maksikirjade saatmisel senisest märksa soodsamat hinda,” selgitas Itella SmartPOSTi tegevjuht Risto Eelmaa.
Kui seni on populaarsemate automaatidega saadetud kuus keskmiselt 4000-5000 pakki, siis XS kappidega täiendatud automaatidega on ruumi pakimahte veelgi kasvatada. “Eriti oluline on see pakisaatmise tavapärasel tipphooajal aasta lõpus. XS suuruses pakid moodustavad SmartPOSTi praegustest pakimahtudest 27%, mis näitab väikepakkide suurt hulka,” kinnitas Eelmaa.
Uute XS kappide kõrgus on 5 cm, laius 36 cm ja sügavus 45 cm ning paki kaal kuni 5 kg. Itella SmartPOSTil on Eestis 83 automaati.
Itella SmartPOST OÜ on osa Posti Grupist, mis pakub kaupade- ja informatsioonivoogude korraldamise lahendusi. Grupp tegutseb kirjade, informatsiooni ja kaupade logistika valdkonnas Põhja- ja Kesk-Euroopas ning Venemaal.

Seotud lood

Uudised
  • 05.05.16, 11:58
Pakituru kasv piiritu
TNS Emori uuringu järgi kasvas pakiturg eelmisel aastal 37%. Itella SmartPOSTi müügijuhi Alice Rahkema ütlusel ei näi pakituru kasvule piiri tulevat.
Uudised
  • 15.03.16, 10:54
SmartPOSTi juht lahkub ametist
Alates 2010. aastast Itella SmartPOSTi juhtinud Risto Eelmaa lahkub 1. maist ametist. Ettevõtte juhtimise võtab ajutiselt üle Posti OY rahvusvahelise äri arengu eest vastutav Tomas Olsson.
Uudised
  • 25.04.16, 11:44
Omniva saavutas märtsis jälle rekordilised pakimahud
Märtsis kasvasid Omniva Eesti pakiautomaatide mahud eelmise kuuga võrreldes 11,9 protsenti. Logistikaettevõtte sõnul on möödunud kuu mahud läbi aegade teine parim tulemus.
Uudised
  • 29.10.14, 14:35
SmartPOSTi pakimahud Eesti ja Soome vahel kasvasid aastaga 80%
Viimase aastaga on Soome lisandunud ligi 100 uut pakiautomaati ning Eesti ja Soome vahelised pakimahud on kasvanud 80%.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele