Autor: Tanel Raig • 23. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Omniva kogemus: kuidas kasutada LEANi logistikas

Logistikaettevõte Omniva on üks vähestest logistikaettevõtetest, kes kasutab LEAN põhimõtteid. 28. aprilli Logistika klubis jagab Omniva kogemusi, kuidas võeti ettevõttes LEAN kontseptsioon kasutusele ja mida on sellest võidetud. Vaata, kes juba osalevad Omniva külastusel!

Omniva on Eestis üks esimesi logistikafirmasid, kus võeti paar aastat tagasi kasutusele LEAN põhimõtted. Logistikauudiste Logistika klubis räägib ettevõte esimest korda avameelselt, miks nad  võtsid kasutusele LEANi, kuidas seda tehti, mis on tööprotsessides sellega muutunud ja millised on võidud.

Logistika klubi „Omniva kogemus: kuidas logistikafirmas kasutada LEAN põhimõtteid“ toimub 28. aprillil kell 13:00-15:30 Omniva peamajas Pallasti 28, Tallinn.

Omniva Eesti logistikaäri juht Martin Luts räägib miks ja kuidas võeti ettevõttes kasutusele LEAN. toob detailseid näiteid LEANi kasutamisest logistikafirmas. räägib videointervjuus, mis loogikaga Omnivas LEAN kontseptsiooni rakendatakse, kuhu maale on sellega jõutud ja mis saab edasi.

Omniva logistikateenuste juht Artur Parv

Omnivas LEAN kontseptsiooni juurutamist nõustav Marek Bankiir

Külastuse lõpetab ringkäik Omnivas, et vaadata LEAN protsesside toimimist tootmises.

Osalemine Logistika klubis maksab 79 eurot + km..

Registreerumine kuni 26. aprillini või kohtade täitumiseni.Registreeruda saab SIIT

Osalejad:Andres Matkur, ACE Logistics Estonia

Andrus Laul, AlonewolfAnneli Tein, SchenkerArtur Parv, OmnivaErich Jeerik, Itella LogisticsHendrik Peiel, Baltic TranslogJaan Roos, Nordic Houses KTJarno Sild, East InvestJussi Peltola, Baltic TranslogKermo Pajula, Printec GruppKert Meidra, Diapol GraniteMarko Põder, Itella LogisticsMartin Luts, OmnivaMartin Kivimäe, ÄripäevPiia Vitkar, CargobusRainer Rohtla, DPD EestiRemo Kirss, DPD EestiSigne Sidron, PrikeSiim Saarik, Printec GruppSimmo Soomets, Sveba-Dahlen BalticTaavi Müürsepp, Printec GruppTanel Raig, ÄripäevTauno Trei, Schenker

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077