• 04.02.15, 10:31
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

ariBaltic avab kaks lennuliini Saksamaal

Läti rahvuslik lennufirma airBaltic avab sellel suvel kaks liini Saksamaal, viies puhkajaid Frankfurdist ja Dortmundist Usedomi saarele, kirjutas Baltic Course.
Avatavad lennuliinid on esimesed airBalticu ajaloos, mille mõlemad sihtkohad asuvad väljaspool Balti riike. Kommertsdirektor Christophe Viatte sõnul on tegemist väga märkimisväärse sündmusega airBalticu jaoks. „Frankfurdi ja Dortmundi ühendamine Usedomi saarega näitab meie laienemist Läänemere piirkonnas üldisemalt,“ kommenteeris Viatte. Populaarsesse suvepuhkuste sihtkohta Heringsdorfi lennatakse koostöös ArGe grupiga.
Lendudega alustatakse 9.mail. Liine teenindab Bombardier Q400 NextGen lennuk.Esialgu on kavas lennata kummalgi liinil üks kord nädalas.
Lisaks mitmele otselennule Tallinnast, Vilniusest ja peagi Heringsdorfist pakub airBaltic üle 60 lennusihtkoha oma kodubaasist Riiast.

Seotud lood

Uudised
  • 18.06.15, 17:17
Airbalticu otselennud Tallinnast kasvavad
Airbaltic esitles oma laienemiskava aastani 2021, mille järgi teenindavad nad selleks ajaks nii Tallinnast kui ka Vilniusest juba 11 otseliini Euroopa linnadesse, kirjutas Postimees.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele