Autor: Tanel Raig • 22. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiina sadamate kaubamaht kasvanud 4,5%

Hiina sadamate kaubamaht on tänavu jaanuarist septembrini kasvanud 4,5% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.

Hiina Rahvavabariigi transpordiministeeriumi andmetel on sadamaid tänavu üheksa kuuga läbinud kokku 8,31 miljardit tonni kaupa. Meresadamates on käideldud 5,77 miljardit tonni kaupa (+5,7% võrreldes eelmise aastaga) ja jõesadamates 2,55 miljardit tonni (+2%).

Konteinerite arv on tänavu üheksa kuuga kasvanud 5,7% ja jõudnud 148,97 miljoni TEUni. Sealhulgas on 134,07 miljonit TEUd läbinud meresadamaid (+6,6%) ja 14,89 miljonit TEUd jõesadamaid (-2,9%).

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077