Autorid: aripaev.ee reklaamtekst, Allikas: www.aripaev.ee • 13. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuum ilm tõi juulis sõidukikahjude kasvu

Juulis nädalaid kestnud kuumalainega kaasnes sõidukitega toimunud kahjujuhtumite oluline kasv, samas olid kahjud kokkuvõttes mõõdukad ning piirdusid tavaliselt plekimõlkimistega, teatas Salva Kindlustus.

Salva Kindlustus registreeris juulis kokku üle 400 kasko- ja liikluskindlustuse kahjujuhtumi, mis on veerandi võrra enam kui juunis. Kahjude lõikes oli peamiselt tegemist tagant otsasõitude, teelt väljasõitude või parklates mõlkimisega.

“Juuli liiklust iseloomustanud pilt meenutas karmi talvekuud, ainult selle erinevusega, et kui talvel viib autosid teelt peamiselt libe tee, siis nüüd suvel palavusest tingitud tähelepanu langus,” märkis Salva Kindlustuse ASi juhatuse liige Algor Orav.

“Liiklusõnnetusi toimus juulis arvuliselt palju, kuid õnneks enamuse puhul neist polnud tegemist  raskete tagajärgedega – pigem oli tegemist n.ö plekimõlkimistega, kus keskmine liikluskahju suurus jäi alla 1000 euro,” lausus Orav.

Kokku hüvitas Salva Kindlustus juulis võrreldes möödunud aastaga oma klientidele kahjusid kaheksa protsendi võrra enam, kokku 0,81 miljoni euro ulatuses. Salva kogutud kindlustusmaksete summa kasvas kümme protsenti 1,4 miljoni euroni.

Seitsme kuuga on Salva Kindlustus oma klientidele hüvitanud kahjusid 5,4 miljoni euro ulatuses ning kogunud kindlustusmakseid 9,9 miljonit eurot.

Salva Kindlustuse AS on 1993. aastal loodud Eesti kapitalil põhinev kahjukindlustusselts. Salva Kindlustus pakub era- ja äriklientidele kõiki enamlevinud kahjukindlustustooteid, omades 18 esindust ja müügipunkti üle Eesti ning e-keskkonda salva24.ee. Lisaks on Salva liikluskindlustust võimalik sõlmida ka kõikides regionaalsetes liiklusregistri büroodes. Salva annab tööd kokku 120 inimesele.

Autor: aripaev. ee

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077