• 06.08.14, 18:47
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Eesti Teed otsib juhti 

Riigi äriühingu AS Eesti Teed nõukogu kuulutas välja konkursi juhatuse esimehe ametikohale.
Kandidaadilt eeldatakse magistrikraadi või sellele vastavat kvalifikatsiooni, vähemalt kolmeaastast edukat organisatsiooni juhi või juhatuse liikmena töötamise kogemust ja väga häid teadmisi majandusest.
Konkurss kestab 25. augustini.
Praegu on ASi Eesti Teed juhatuse esimees Olari Karlson, kes asus sellesse ametisse pärast konkursivõitu 2012. aasta alguses. Läinud aastal oli tema palk koos lisatasudega 72 800 eurot, mis tegi keskmiseks kuupalgaks 6067 eurot (aasta varem 5693 eurot kuus).
Eesti Teed hooldab riigimaanteid Lääne-Virumaa, Võru, Tartu, Saare ja Pärnu maakonnas.
Autor: aripaev. ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 26.09.24, 10:36
Digitaalne revolutsioon laonduses: Directo teenus WMS Direct aitas Farron Tehnika laoprotsessid uuele tasemele
Tänapäeva kiirelt arenevas ärimaailmas mängib tehnoloogia tööprotsesside efektiivsuse tõstmises olulist rolli. Üks selline uuenduslik lahendus, millest lõikavad suurt kasu mitmed ettevõtted, on Directo uus laohaldussüsteemi liides WMS Direct, mis on loodud spetsiaalselt Directo kasutajatele, kes tegelevad laomajanduse, kaupade liigutamise ja tootmisega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele