• 04.08.14, 11:50
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Omniva: maht kasvab, kasum kahaneb

Omniva kontserni esimese poolaasta äritulu oli 28,5 miljonit eurot, puhaskasum 214 tuhat eurot. Mullu samal ajal oli käive 26,3 miljonit ning kasum 700 tuhat eurot.
Tänavu esimese poolaastaga kasvas Omniva (endise nimega Eesti Post) käive võrreldes eelmise aasta sama ajaga 8%. Tulude kasvu mõjutas peamiselt e-kaubanduse kasv ja ettevõtte laienemine Lätis ja Leedus.
Pakiautomaatidega saadetud pakkide arv kasvas mullusega võrreldes 124%. Rahvusvaheliste sisenevate maksi- ja tähtkirjade maht kasvas 46%.
2013. aastal oli AS Eesti Posti äritulu kokku 56 miljonit eurot, ärikulu 53,7 miljonit eurot ning puhaskasum 2,3 miljonit eurot. Eelmisel aastal tasus ettevõte riigieelarvesse dividendina 400 tuhat eurot, millele lisandus tulumaks dividendidelt 106 tuhat eurot.
Omniva kontserni kuuluvad emaettevõttena AS Eesti Post ning tütarettevõtetena Eestis AS Maksekeskus, Leedus Omniva LT UAB ja Lätis Omniva SIA.
Autor: aripaev. ee

Seotud lood

Uudised
  • 02.06.14, 17:51
Eesti Post teeb piiri taga kiiret kasvu
Uue rahvusvahelise nime Omniva kasutusele võtmisest teatanud AS Eesti Post kasvatab oma ärisid Lätis ja Leedus kordades ning plaanib seal alustada infologistika teenuste pakkumisega.
Uudised
  • 29.04.14, 15:48
E-kaubandus kasvatas Eesti Posti käivet
Auditeeritud majandustulemuste kohaselt kasvas logistikaettevõtte Eesti Post müügitulu mullu 6%, kasvu peamiseks veduriks olid e-kaubandusega seotud teenused.
Uudised
  • 03.02.14, 11:24
Eesti Posti müügitulu kasvas 8%
Auditeerimata majandustulemuste põhjal kasvas Eesti Posti müügitulu mullu kaheksa protsenti, ulatudes 56 miljoni euroni.
Uudised
  • 27.05.14, 15:40
Aasta algus Eesti Postile kasumit ei too
Eesti Posti tulud jätkasid esimeses kvartalis kasvu eelmise aastaga samas tempos, aasta esimesed kolm kuud tavapäraselt ettevõttele kasumit ei toonud.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele