• 02.05.14, 16:34
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Logistikapataljon liigub täna Kevadtormile

Täna liiguvad Tallinna ja Kilingi-Nõmme vahelisel marsruudil kaitseväe logistikapataljoni kolonnid, mis sõidavad suurõppuse Kevadtorm toimumispaika.
Logistikapataljoni üksused liiguvad õppusele kuni viieteistkümnest kaitseväe sõidukist koosnevates kolonnides 2. mail ajavahemikus kell 06.30 - 17.00 marsruudil Tallinn-Paldiski maantee-Laagri-Pärnu maantee-Pärnu-Riia maantee-Valga maantee-Kilingi-Nõmme.
Sõjaväelogistikute jaoks algab Kevadtorm veidi varem, kuna meie peame tagama, et suurõppusele saabuvad üksused ning tuhanded kaitseväelased ja kaitseliitlased saaksid õigel ajal ja õigest kohast kätte neile mõeldud varustuse ja laskemoona, ütles logistikapataljoni staabiülem kapten Asso Treksler.
Õppuse Kevadtorm raames hinnatakse, kuidas logistikapataljon planeerib ja viib läbi varustusoperatsioone ning kasutab erinevates olukordades oma allüksuste transpordi-, remondi- ja toitlustusvõimekusi. Õppusel osaleb enam kui 250 logistikapataljoni kaitseväelast. Nendega liitub Kevadtormil ligi 70 kaitseväelasest koosnev logistikakeskuse staap, mis paikneb alates 5. maist Pärnumaal Eametsas.
Sellel aastal toimub kaitseväe õppus Kevadtorm Lõuna-Eestis 5.-23. maini. Tänavune Kevadtorm on läbi aastate suurim. Õppusel osaleb kokku ligi 6000 kaitseväelast Eestist ja liitlasriikidest, samuti kaitseliitlased ja reservväelased.

Seotud lood

Uudised
  • 22.04.14, 11:45
Sõjaväelogistikud valmistuvad Kevadtormiks
Eile algas kaitseväe logistikakeskuse logistikapataljoni suurõppus "Terasdraakon", kus tulevased reservallüksused harjutavad omavahelist koostööd ning valmistutakse ka kaitseväe suurõppuseks Kevadtorm.
Uudised
  • 16.05.14, 17:05
Logistikapataljoni vahekokkuvõte Kevadtormist – 1000 euroalust ja 117 000 liitrit kütust
Kaitseväe logistikakeskus lõpetas suurõppuse Kevadtorm raames logistilise operatsiooni, millega toimetati lahingüksustele ligi 1000 euroalust kaupa ja üle 117 000 liitri kütust.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele