Autor: Tanel Raig • 24. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna toimub transiidikonverents Transestonia. Vaata, kes esinevad

Täna toimuval Transestonial on kohal Eesti transiidisektori, analüütikute ja transiiti tähtsustavate poliitikute tipud.

Konverentsil toimub 4 diskussioonipaneeli, kus osaleb kokku 22 esinejat.

Esimene diskussioonipaneel: “Tugevused, nõrkused, võimalused ja ohud”, Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler, majandusanalüütik, SEB makroanalüütik, Spacecomi juhatuse esimees, Sillamäe Sadama nõukogu esimees

Eero Pärgmäe

Hardo Pajula

Ruta Arumäe

Oleg Ossinovski

Tiit Vähi

Teine diskussioonipaneel: “Strateegia ja taktika”, Maksu- ja tolliameti peadirektor, Politsei- ja piirivalveameti peadirektor, Tallinna abilinnapea, julgeolekuekspert, riigikaitse- ja julgeolekunõunik, erukindral

Marek Helm

Elmar Vaher

Kalle Klandorf

Erik-Niiles Kross

Ants Laaneots

Kolmas diskussioonipaneel: “Tulud ja kulud”, Riigikogu majanduskomisjoni liige, Riigikogu majanduskomisjoni liige, Riigikogu majanduskomisjoni liige, majandusteadlane, Tallinna Sadama kommertsdirektor, Eesti Raudtee juhatuse esimees

Deniss Borodits

Olga Sõtnik

Tõnis Palts

Andres Arrak

Erik Ringmaa

Ahti Asmann

Neljas diskussioonipaneel: “Riskide juhtimine”, Riigikogu riigikaitsekomisjoni aseesimees, Riigikogu liige, õigusteadlane, Kaitsepolitseiameti peadirektori asetäitja, Rahvusvahelise Kaitseuuringute Keskuse juhatuse liige, Eesti Gaasi juhatuse esimees, Välisministeeriumi strateegilise kauba komisjoni liige esimehe ülesandeis

Aivar Riisalu

Igor Gräzin

Eerik Heldna

Martin Hurt

Tiit Kullerkupp

Riho Kruuv

10. Transiidikonverents Transestonia toimub 14. mail Muuga sadamas ja kannab pealkirja „Kriisikoosolek“. Lähtudes valitsevast olukorrast, kutsutakse Eesti Logistikaklastri poolt juubelikonverentsi raames kokku kriisikoosolek, kus tipp-poliitkud, majandusteadlased, analüütikud ja eksperdid arutlevad Raivo Vare modereerimisel neljas diskussioonipaneelis ettevõtjatega tegevusplaanide ja võimalike tulevikustsenaariumite üle transiidisektoris.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077