Autor: Rivo Sarapik • 19. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, millised firmad kasvavad transpordis kõige kiiremini

Äripäeva Gaselli TOPist ehk kiiresti kasvavate firmade pingereast leiab tänavu 138 transpordi ja logistika valdkonna ettevõtet.

Gasellfirma on ettevõte, mis kasvatas aastatel 2010-2012 käivet ja kasumit vähemalt 50%.

Äripäeva Gaselli TOPi jõudnud transpordi ja logistikaettevõtted (tähestikulises järjekorras):

NVK OÜ

Digona Trans ASHerentes ASKomerk ASMullo Transport ASNurminen Maritime Estonia ASSamat ASAR Agentuuri AS3T Spedition OÜA & T Tootmine OÜAbiveod OÜAdrienne OÜAerogistica OÜAgo Auto OÜAlliku Grupp OÜAlpter Grupp OÜAndim Grupp OÜANMO Auto OÜArula Arenduse OÜAspar-Trans OÜAutom Grupp OÜBall Transport OÜBalt Trans Service OÜBaltcity OÜBaltreftrans OÜBaroposs OÜBefinna OÜBestway Grupp OÜBilgor OÜBitutrans OÜCamion OÜCargostar OÜCHAIRUD OÜCollade OÜCross Marine Services OÜDelkontel OÜDOLANEST OÜDzordzia OÜE.Schön OÜEesti Kaubavedude OÜEKOSTEP Grupp OÜEKSFRE OÜE-Piim Transport OÜETTA Transit OÜEuro Transport OÜEuroChem Spedition OÜEuroopa Transpordi OÜEvales Trans OÜEXIMCOM OÜFast Train OÜFastway Trucks OÜFG Trans OÜFinRes OÜFlavortek OÜFLIKSTER OÜForix Trans OÜFrontPoint OÜGabotei OÜGANSITI OÜGreencarrier Freight Services Estonia OÜHaljala Auto OÜIdaMakler OÜIlves Transport OÜInternational Veod OÜInts Veod OÜJ.A Saare OÜJTK OÜKaidor Trans OÜKalviker Transport OÜKaupri OÜKETTEK OÜKonred OÜKorwell OÜKVON OÜLakilog OÜLogistika Pluss OÜLogowest OÜLumbres OÜMakers Logistics OÜMaltaron OÜMareen OÜMeie Grupp OÜMerxton Veod OÜMGT-Baas OÜMiil OÜMildestar OÜML Express OÜMM Marmel OÜMännikäbi ja Puit OÜNovemall OÜOLIMZAR OÜOMECAR OÜPiro Trans OÜPolarVenture OÜPort Trans Logistika OÜPuiduvedu OÜPukamõisa OÜPuumaailm OÜRaam Transport OÜRaatma OÜRaider Trans OÜRooSe & Son OÜRubecon OÜSaliselt OÜSikana Veod OÜSilverblue OÜSintravella OÜSPITAK KRUNK OÜSR Veod OÜStarmaster OÜStatus Grupp OÜZerpanto Grupp OÜŽIGADLO OÜT.Y.M OÜTammex Grupp OÜTanne Trans OÜTantal-SP OÜTiku Veod OÜTrans.TG OÜTransmares OÜTransreval OÜTranstar Ekspedeerimise OÜTransway OÜUNILOG OÜWalgtron OÜValsid OÜVercorso OÜViljavedaja OÜVirkkus OÜVIRLUKS OÜVITADIS OÜÖstervall International Transports OÜVilandert OÜAlltours OÜAudrius Tuur OÜExplorest OÜTolliteenused OÜTREUR Transport TÜH

Millistele kohtadele jõudsid need ettevõtted ja mis firma võitis tänavu Äripäeva Gaselli TOPi, loe siit Äripäeva uudisest.

Täismahus gasellfirmade edetabel ilmub 20. veebruaril Äripäeva erilehes Gaselli TOP, kus saab lisaks teada, mis nippidega osad ettevõtted konkurentidest paremini kasvavad, millised on kiire kasvu võimalused ja ohud, kuidas ettevõttele leidlik nimi panna ja palju muud.

Gasellide edetabelit saab kontaktandmetega ja töödeldaval kujul osta ka Äripäeva infopangast Agent.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077