Autor: Tanel Raig • 11. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Renee Mahl räägib varastatud aktsiisikaupade vaidlusest

20. veebruaril toimuval Transpordikindlustuse konverentsil esineb ka tunnustatud CMR konventsiooni ekspert Renee Mahl.

Mahl räägib konverentsil värskest kohtukaasusest aktsiisikaupade veol. Kaasus leidis kohtus lõpliku lahenduse tänavu jaanuari lõpus ja on edaspidi varastatud aktsiisikaupade vaidluste lahendamisel käsitletav pretsedendina.

Mahla ettekandest selgub, millisele otsusele jõudsid kohtud vaidluses, kas transpordi ajal varastatud aktsiiskauba aktsiisimaksud peab tasuma vedaja või kauba saatja.

Transpordikindlustuse konverentsi kavaga saab lähemalt tutvuda SIIT.

Soodushinnaga registreerimine konverentsile kestab 13. veebruarini.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077