Autor: Tanel Raig • 24. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikahiid avas Muuga sadamas suurinvesteeringu

Katoen Natie avas Muuga sadamas oma Tallinna logistikakeskuse teise etapi, millega ettevõte laopind kasvab sadamas 40 000 ruutmeetrini.

Logistikakeskuse esimene etapp avati tänavu märtsis, kui täies mahus võeti kasutusele 25 000 ruutmeetrit laopinda. Katoen Natie rajas esimese etapiga Muuga sadamasse naftatoodete, kakaoubade ja kakao pooltoodete jaotuskeskuse. Teises etapis lisandub logistikakeskusele veel 15 000 ruutmeetrit. Uue pinna valmimisega lisandub võimsust kemikaalide, tööstus- ja tarbekaupade ning ka toidukaupade ja sööda ümberlaadimiseks.

2015. aastaks kasvab logistikakeskus 65 000 ruutmeetrini ning luuakse 50 töökohta. Katon Natie investeerib selleks kokku 35 miljonit eurot.

Belgia päritolu Katoen Natie asutati 1854. aastal. Ettevõttel on 159 logistikakeskust 28 riigis. Firma annab tööd 10 500 inimesele ning tema poolt opereeritavate kaetud ladude kogupindala on üle viie miljoni ruutmeetri.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077