Autor: Tanel Raig • 5. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Iv Plussi uus müügidirektor: Iveco potentsiaal on kasutamata

Iveco ja Irisbus kaubamärke esindavas ASis Iv Pluss alustas juuli keskel tööd uus müügidirektor Mart Sule, kelle sõnul on Iveco ja Irisbus brändide väga suur potentsiaal Eestis kasutamata.

Iv Plussi uus müügidirektor Mart Sule märkis, et tema tööeesmärk on suurendada ettevõtte müüdavate kaubamärkide turuosasid. “Iveco ja Irisbus brändidel on väga suur potentsiaal, millest osa on kasutamata. Näiteks “Truck of the Year 2013” aastaauhinna pälvinud raskeveok Iveco Stralis, mille turuosa tõstmisega on järgmistel aastatel kindlasti plaanis tegeleda. Usun, et mind ootavad ees huvitavad aastad, ja usun, et suudan Iv Plussi kogemustele omalt poolt lisada valdkonnavälist kasulikku vaadet,“ ütles Sule.

Sulel on pikaajaline juhtimiskogemus rahvusvahelistes meedia- ja infomeediaettevõtetes Infopluss AS ja BMA Estonia. Samuti on ta töötanud kaks aastat Ukrainas, juhtides Yellowpages Ltd.kohalikku osakonda.

Senine müügidirektor Leino Luik jätkab Fakto Auto müügijuhina. Samuti siirdub Fakto Autosse Iv Plussi teeninduse direktor Andres Altma. Liikumine lepiti kokku poole aasta eest sõlmitud müügitehingu käigus, millega NTH Holding OÜ omandas 100% Iv Plussi aktsiatest. Kokkuleppe kohaselt jätkas senine tegevjuhtkond koosseisus juhataja Jaanus-Peeter Palm, müügidirektor Luik ja teeninduse direktor Altma ettevõttes kuus kuud, kandes samal ajal ka Fakto Auto tegevjuhtimise vastutust. Alates 1. augustist siirduvad Luik ja Altma täiskohaga Fakto Autosse. Iv Plussi tegevjuhina jätkab Jaanus-Peeter Palm.

1992. aastast aktiivselt tegutsenud Iv Pluss on Iveco ja Irisbus kaubamärkide ametlik maaletooja Eestis ning tegeleb nii sõidukite müügi kui ka hooldusega. Alates 2004. aastast kuulus ettevõte koos Fakto Autoga Fakto Grupi koosseisu.

2013. aasta alguses omandas Iv Plussi NTH Holding OÜ, mis omab enamusosalust bussitransporditeenuste osutamisega tegelevas grupis AS Hansabuss ning autode rendiga tegelevas ettevõttes Hansatransport Grupp OÜ. NTH Holdingule kuuluvate ettevõtete kogukäive ulatub üle 16 miljoni euro ning grupi ettevõtted pakuvad tööd rohkem kui 400 inimesele.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077