Autor: Tanel Raig • 1. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILDID: Eesti Post pakkis Lätis pakiautomaadid lahti

Eesti Posti juhatuse esimees Aavo Kärmas rebis Lätis Post24 pakiautomaatidelt kattepaberi, millega avati mai lõpus 29 automaadist koosnev võrgustik. Sellega kasvati Ida-Eurioopa suurimaks pakiautomaatide võrgustikuks, kuna Eesti Postil on Baltikumis nüüd kokku 122 automaati.

 

Eesti Posti juhatuse esimees Aavo Kärmas.
Autor: Eesti Post
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077