Autor: Tanel Raig • 23. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimane päev registreeruda: Ostujuhtimise Aastakonverents

Aastakonverents räägib aktuaalsematest ostutehnikatest, taktikatest ja strateegiatest. Valik tehti ostujuhtide uuringu tulemusel.

8. Ostujuhtimise Aastakonverents toimub Tallinna Teletornis. Konverentsipäeva avab varude optimeerimise ja tarneahela paindlikkuse kasvatamise teemalise ettekandega PKC Eesti tarneahelajuht Veronika Kuuskmann. Järgneb Tallinna Tehnikaüliooli Informaatikainstituudi doktori Innari Liivi loeng efektiivsest nõudluse jälgimisest ja prognoositäpsuse kasvatamisest.

Kogemusi pakkuvad ettekanded avab Amphenol ConneXus’e programmijuht Kadri Kulm, kes räägib varude optimeerimist võimaldava tarneahelaülese infoliikumise parandamisest. Ta näitab oma ettevõtte tarneahelates kasutatavat lahendust - PipeChain nimeline standartne ERPde liidestamislahendus loob kogu tarneahela ülese nähtavuse nii klientide kui tarnijate suunas, hõlmates ka tootmist.

Baltika ostujuht Ingrid Kormik annab ülevaate Baltika tarnijasuhete arendamise parimatest praktikatest. ABB Balti regiooni tarneahelajuht Peep Tomingas selgitab viimaste aastate kogemuste varal, kuidas kasvatada tarnijate tarnekindlust. ABB on viimaste aastate jooksul suutnud oluliselt kasvatada oma tarnekindlust, alandades sealjuures ka varude taste ning tarneahela kulusid. ENSTO ostujuht Kerttily Golubeva tutvustab oma kogemuste najal ostupartiide vähenamise võimalusi.

Konverentsipäeva lõpetab Telema juhatuse esimees Toomas Veersoo, kes räägib konsignatsiooniladude ja VMI kasutamise uutest võimalustest, mis tänu tehnoloogia arengule ning hindade langusele on kõigile kättesaadavaiks muutunud.

8. Ostujuhtimise Aastakonverents 2012 toimub 6. novembril Tallinna Teletornis.

Konverentsi kava:

10:00 - 10:30 Registreerimine ja hommikukohv

10:30 - 11:15 Varude optimeerimine ja paindlikkuse kasvatamine

PKC Eesti tarneahelajuht Veronika Kuuskmann11:15 - 12:00 Nõudluse jälgimine ja prognoositäpsuse kasvatamine

TTÜ Informaatikainstituut Innar Liiv12:00 - 12:45 Infoliikumise parandamine kogu tarneahela ulatuses

Amphenol ConneXus Program Manager Kadri Kulm12:45 - 13:30 Siirdumine liftidesse ja tõus Teletoni ülemisele platvormile13:30 - 14:15 Lõuna Teletorni restoranis14:15 - 15:00 Tarnijasuhete arendamine

Baltika ostujuht Ingrid Kormik15:00 - 15:45 Tarnijate tarnekindluse kasvatamine

ABB Balti regiooni tarneahelajuht Peep Tomingas15:45 - 16:15 Kohvipaus16:15 - 17:00 Ostupartiide vähendamine

ENSTO ostujuht Kerttily Golubeva17:00 - 17:45 Consignment Stock ja VMI

Telema juhatuse esimees Toomas Veersoo17:45 - 18:00 Konverentsipäeva kokkuvõteIllimar Paul

Kavaga saab tutvuda ka SIIT.

Konverentsile saab registreeruda 31. oktoobrini 2012 SIIT.

Konverentsil osalus maksab 240 eurot (käibemaksuga 288 eurot).

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077