Autor: Tanel Raig • 21. august 2012

Liiklust enim häirivad teetööd riigimaanteedel

Maanteeameti maanteeinfokeskus on koostanud nimekirja praegu toimuvatest enim häirivatest teetöödest riigimaanteedel.

• Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel liiklejad peaksid arvestama vähemalt pooletunnise lisaajaga, kuna teel on suuremahulised teetööd:

Tallinna sissesõidul (km 5,4-6) on teeremondi tõttu kehtestatud kiiruspiirang 50 km/h;

Aruvalla-Kose teeehituse lõigul (km 26,7-40) kehtib kiiruspiirang 70 km/h ja ohtlikes kohtades kuni 30 km/h;Ardu objektil (km 57-59) ühe kilomeetrisel teelõigul on 21.-22.augustil üks sõidusuund suletud ja liiklust reguleeritakse. Kiiruspiirang kuni 30 km/h;Mäo-Koigi remondilõigul (km 91,2-100) kehtib tööde ajal töötsoonis kiiruspiirang kuni 50 km/h ja liiklust reguleeritakse (töövälisel ajal 70 km/h);Altnurga-Tiksoja lõigul (km 151,1-180,3) alustatakse teisipäeval teekatendi remonttöödega, üks sõidusuund on suletud, teel on reguleerija. Töötsoonis 900 m ulatuses on kiiruspiirang kuni 30 km/h.

• Tallinn-Narva maanteel alustatakse kolmapäeval, 22.augustil teekatte remonttöid Kuusalu ja Vahastu vahelisel teelõigul km 40,2-50,3 esimesel sõidurajal linnast väljuval suunal ning kiiruspiirang 1,5-2 km ulatuses on 50 km/h.

• Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna maantee remondilõigul Tallinna linna piirist -Tabasaluni (km 2,6-5,3) on suletud kuni 23. augusti kella 20.00-ni kilomeetritel 4.5-5.3 (Vahepere tn. – Keskpäeva tee). Liiklus suunatakse ümber Tallinn-Paldiski ja Harku-Rannamõisa maantee kaudu, tipptundidel on lisaks fooridele ka liikluse reguleerijad. Ühistranspordile tagatud läbipääs mööda Taludevahe teed.

• Tallinna ringteel Luigel toimuvad asfalteerimistööd 21. kilomeetril, kus 200-meetrisel lõigul üks sõidurada suletud ja liiklust reguleeritakse. 20.augustil toimub km 17,45-17,5 tasandusfreesimine, kus kordamööda on üks sõidurada suletud ning kiiruspiirang 30 km/h. Tallinn–Rapla–Türi maanteel km 9,5-9,7 reguleeritakse liiklust fooridega ning tipptunnil on reguleerijad.

21.augustil toimuvad Tallinna ringteel km 20,5-20,7 asfalteerimistööd, üks sõidurada on suletud. Liiklust reguleerivad reguleerijad. Km 17,45- 17,55 teostatakse hommikupoole freesimistöid. Üks sõidurada on suletud, reguleerijad reguleerivad liiklust. 22.augustil toimuvad asfalteerimistööd km 17,45-17,65, üks sõidurada on suletud. Liiklust reguleerivad reguleerijad.

• 21.-24.augustil toimuvad asfalteerimistööd Tallinn-Rapla-Türi mnt km 9,5-9,7, üks sõidurada on suletud. Liiklust reguleeritakse fooridega, tipptundidel reguleerijatega.

• Jägala-Käravete maanteel asuval Aegviidu remondilõigul (km 34,8-36,6) reguleeritakse tööpäeviti tööde teostamise ajal liiklust fooridega. Asfalteerimistööd jätkuvad orienteeruvalt augusti lõpuni.

• Lõuna-Eestis liiklejad peaksid arvestama lisaajaga:

Võru-Räpina maantee remondilõigul Võrust Põlva maakonna piirini (km 8,4-16,6), kus tööpäeviti asfalteerimistööde ajal toimub liikluse reguleerimine fooridega. Asfalteerimistööd jätkuvad septembri alguseni;

Hammaste-Rasina maantee 9.kilomeetril on augusti lõpuni remondi tõttu suletud Lääniste sild. Ümbersõit toimub marsruudil Hammaste-Ahja-Mooste-Rasina ning teekond pikeneb seetõttu 28,3 km võrra;

• Lisaajaga peavad arvestama ka saartele sõitjad, sest kuni sügiseni reguleeritakse Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel Riisipere viaduktil remondi tõttu liiklust fooride või reguleerijatega.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077