Autor: Tanel Raig • 21. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liiklust enim häirivad teetööd riigimaanteedel

Maanteeameti maanteeinfokeskus on koostanud nimekirja praegu toimuvatest enim häirivatest teetöödest riigimaanteedel.

• Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel liiklejad peaksid arvestama vähemalt pooletunnise lisaajaga, kuna teel on suuremahulised teetööd:

Tallinna sissesõidul (km 5,4-6) on teeremondi tõttu kehtestatud kiiruspiirang 50 km/h;

Aruvalla-Kose teeehituse lõigul (km 26,7-40) kehtib kiiruspiirang 70 km/h ja ohtlikes kohtades kuni 30 km/h;Ardu objektil (km 57-59) ühe kilomeetrisel teelõigul on 21.-22.augustil üks sõidusuund suletud ja liiklust reguleeritakse. Kiiruspiirang kuni 30 km/h;Mäo-Koigi remondilõigul (km 91,2-100) kehtib tööde ajal töötsoonis kiiruspiirang kuni 50 km/h ja liiklust reguleeritakse (töövälisel ajal 70 km/h);Altnurga-Tiksoja lõigul (km 151,1-180,3) alustatakse teisipäeval teekatendi remonttöödega, üks sõidusuund on suletud, teel on reguleerija. Töötsoonis 900 m ulatuses on kiiruspiirang kuni 30 km/h.

• Tallinn-Narva maanteel alustatakse kolmapäeval, 22.augustil teekatte remonttöid Kuusalu ja Vahastu vahelisel teelõigul km 40,2-50,3 esimesel sõidurajal linnast väljuval suunal ning kiiruspiirang 1,5-2 km ulatuses on 50 km/h.

• Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna maantee remondilõigul Tallinna linna piirist -Tabasaluni (km 2,6-5,3) on suletud kuni 23. augusti kella 20.00-ni kilomeetritel 4.5-5.3 (Vahepere tn. – Keskpäeva tee). Liiklus suunatakse ümber Tallinn-Paldiski ja Harku-Rannamõisa maantee kaudu, tipptundidel on lisaks fooridele ka liikluse reguleerijad. Ühistranspordile tagatud läbipääs mööda Taludevahe teed.

• Tallinna ringteel Luigel toimuvad asfalteerimistööd 21. kilomeetril, kus 200-meetrisel lõigul üks sõidurada suletud ja liiklust reguleeritakse. 20.augustil toimub km 17,45-17,5 tasandusfreesimine, kus kordamööda on üks sõidurada suletud ning kiiruspiirang 30 km/h. Tallinn–Rapla–Türi maanteel km 9,5-9,7 reguleeritakse liiklust fooridega ning tipptunnil on reguleerijad.

21.augustil toimuvad Tallinna ringteel km 20,5-20,7 asfalteerimistööd, üks sõidurada on suletud. Liiklust reguleerivad reguleerijad. Km 17,45- 17,55 teostatakse hommikupoole freesimistöid. Üks sõidurada on suletud, reguleerijad reguleerivad liiklust. 22.augustil toimuvad asfalteerimistööd km 17,45-17,65, üks sõidurada on suletud. Liiklust reguleerivad reguleerijad.

• 21.-24.augustil toimuvad asfalteerimistööd Tallinn-Rapla-Türi mnt km 9,5-9,7, üks sõidurada on suletud. Liiklust reguleeritakse fooridega, tipptundidel reguleerijatega.

• Jägala-Käravete maanteel asuval Aegviidu remondilõigul (km 34,8-36,6) reguleeritakse tööpäeviti tööde teostamise ajal liiklust fooridega. Asfalteerimistööd jätkuvad orienteeruvalt augusti lõpuni.

• Lõuna-Eestis liiklejad peaksid arvestama lisaajaga:

Võru-Räpina maantee remondilõigul Võrust Põlva maakonna piirini (km 8,4-16,6), kus tööpäeviti asfalteerimistööde ajal toimub liikluse reguleerimine fooridega. Asfalteerimistööd jätkuvad septembri alguseni;

Hammaste-Rasina maantee 9.kilomeetril on augusti lõpuni remondi tõttu suletud Lääniste sild. Ümbersõit toimub marsruudil Hammaste-Ahja-Mooste-Rasina ning teekond pikeneb seetõttu 28,3 km võrra;

• Lisaajaga peavad arvestama ka saartele sõitjad, sest kuni sügiseni reguleeritakse Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel Riisipere viaduktil remondi tõttu liiklust fooride või reguleerijatega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077