Autor: Tanel Raig • 17. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic kaotab kliente

Läti lennufirma airBaltic vedas tänavu märtsis 7% vähem reisijaid kui aasta tagasi. Tänavu märtsis oli lennufirma reisijate arv 217 670.

Aasta kolme esimese kuuga on airBalticu reisijate arv vähenenud 2%. Kokku on veetud 589 112 reisijat.

Reisijate arv on vähenenud, kuna lennufirma on vähendanud ka lende. Märtsis opereeris airBaltic 3746 lendu ehk 14% vähem kui märtsis 2011.

Väiksem lendude arv on kasvatanud lendude täituvust. Tänavu märtsis oli lennukite täituvus 74%, ehk 3% võrra kõrgem kui aasta tagasi. Esimeses kvartalis saavutas lennufirma 70%-lise täituvuse, ehk 6% enam kui aasta tagasi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077