• 17.04.12, 15:17
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

airBaltic kaotab kliente

Läti lennufirma airBaltic vedas tänavu märtsis 7% vähem reisijaid kui aasta tagasi. Tänavu märtsis oli lennufirma reisijate arv 217 670.
Aasta kolme esimese kuuga on airBalticu reisijate arv vähenenud 2%. Kokku on veetud 589 112 reisijat.
Reisijate arv on vähenenud, kuna lennufirma on vähendanud ka lende. Märtsis opereeris airBaltic 3746 lendu ehk 14% vähem kui märtsis 2011.
Väiksem lendude arv on kasvatanud lendude täituvust. Tänavu märtsis oli lennukite täituvus 74%, ehk 3% võrra kõrgem kui aasta tagasi. Esimeses kvartalis saavutas lennufirma 70%-lise täituvuse, ehk 6% enam kui aasta tagasi.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 26.09.24, 10:36
Digitaalne revolutsioon laonduses: Directo teenus WMS Direct aitas Farron Tehnika laoprotsessid uuele tasemele
Tänapäeva kiirelt arenevas ärimaailmas mängib tehnoloogia tööprotsesside efektiivsuse tõstmises olulist rolli. Üks selline uuenduslik lahendus, millest lõikavad suurt kasu mitmed ettevõtted, on Directo uus laohaldussüsteemi liides WMS Direct, mis on loodud spetsiaalselt Directo kasutajatele, kes tegelevad laomajanduse, kaupade liigutamise ja tootmisega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele