Autor: Tanel Raig • 5. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa sulges 110 ööpäevaks piiri Eestiga

Kolmandik aastast, ehk 110 ööpäeva seisis eelmisel aastal veoautode piiriületus Eesti-Venemaa piiril.

Eelmisel aastal toimus 802 veoautode piiriületuse seisakut, kogukestusega 2 633 tundi. Ajalises võrdluses on see 110 ööpäeva ehk sisuliselt kolmandik aastast, andis siseministeeriumi sisejulgeoleku kantsler Erkki Koort ülevaate piiriületuste seisakutest. Veoautode piiriületuste seisakud olid tema andmetel pea eranditult tingitud Vene Föderatsiooni tegevusest.

Võrreldes 2010. aastaga on veoautode piiriseisakud kasvanud märkimisväärselt - katkestused 158% ja tundide arv 128%.

Pikemat ülevaadet piiriületuste seisakutest ja nende põhjustest kaubavedudel saab lugeda märtsis ilmuvast Äripäeva infolehest Transport ja Logistika.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077