Autor: Tanel Raig • 20. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lufthansa kasvatab koostööd Tallinna Lennujaamaga

Saksa lennufirma Lufthansa peab läbirääkimisi Tallinna Lennujaamaga, et alustada lennujaamas piletimüügiteenust ning kaasab lennujaama pilootprojekti, mis võimaldab reisijatel oma pagasisilt juba kodus välja printida.

Kui Lufthansa arvas Tallinna lennujaama sellest aastast oma teenindusvõrku, siis on Tallinn Airport GH juhatuse esimehe Tiit Kepi ütlusel lennufirma neilt üha enam ostmas usaldust. „Hetkel peame läbirääkimisi Lufthansa piletimüügi teenuse alustamise üle lennujaamas,“ kinnitas Kepp.

Veel osaleb Tallinna Lennujaam Lufthansa pilootprojektis „kodus väljatrükitav pagasisilt“. „Esialgu on see põnev ja eriti innovaatiline lahendus kahjuks erinevate lennundusjulgestusinstantside taha toppama jäänud,“ lausus Kepp. „Kuid olen kindel, et juba selle aasta sees suudame reisijatele pakkuda uut ja eriti innovaatilist toodet,“ lisas ta.

Lufthansa usaldus Tallinna Lennujaama vastu on läinud nii kaugele, et kui Kepi kinnitusel kõigis teistes Lufthansa teenindusjaamadades, kuhu lennufirma lendab, on Lufthansa palgal jaamaülemad, siis Tallinnas ostab lennufirma vaatlusteenust sisse teenindajalt endalt. „Ehk siis vedaja usaldab täielikult teenindaja enesekontrolli- ja kvaliteedi monitooringusüsteemi. Kohapeal puudub Lufthansa esindaja jaamaülema näol,“ selgitas Kepp. Ta lisas, et Lufthansa supervisor on kohal igapäevaselt näiteks, Riias, Helsingis ja Vilniuses.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077