Autor: Indrek Kald • 7. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lufthansa tunnustas Tallinna lennujaama teenindust

Sellest aastast kuulub Saksa lennufirma Lufthansa Euroopa teenindusvõrku ka Tallinna lennujaam. Infotehnoloogilised võimalused on sakslaste arvates nii Tallinnas kui Tartus maailmatasemel.

"Eri kuudel võrreldakse mobiilse-, interneti- ja iseteeninduslikku check-in'i kioskite kasutamise tulemusi ja see, kes on suurima arenguhüppe teinud teenindaja, saabki tunnustuse osaliseks," kommenteeris Tallinn Airport GH juhatuse esimees Tiit Kepp. Tema sõnul  on 170 Euroopa sihtkohta lendava lennufirma teenindustabelis tippu jõudmine Eestile suur tunnustus.

Märtsi lõpust tiheneb Eesti ja Saksamaa vaheline lennuühendus. "Kui seni väljus Münchenisse hommikune lend, siis nüüd lisandub päevane väljumine. Seega hakkavad lennud sellel liinil toimuma kaks korda päevas. Lufthansa jätkab opereerimist ka Tallinna ja Frankfurdi vahel," märkis Kepp.

Müncheni-liini hakkab teenindama Lufthansa Cityline'i lennuk Embraer 195. Tallinnal on loota ühenduse paranemist kevadest mitme Euroopa linnaga, kinnitas Kepp.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077