Autor: Jaana Pikalev • 20. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SLK tahab neljandat uut parvlaeva

Vjatšeslav Leedole kuuluv AS Saaremaa Laevakompanii (SLK) kinnitusel on neil plaanis tellida ka neljas uus parvlaev.

Saaremaa Laevakompanii juhatuse esimees Tõnis Rihvk ütles Saarte Häälele, et neil on kavas tellida veel üks uus laev, kuna selle tingib kasvav vajadus nii kvaliteedi kui ka mahtude osas.

“Mis seal salata, oleme nendega (BLRT Grupiga – toim) juba rääkinud, aga niisuguses faasis, kus räägiksime konkreetsest lepingust või tähtaegadest, me veel ei ole,” tõdes Rihvk. Selge on aga see, et võimaliku tellimuse esitamisel pöördub SLK eeskätt just oma senise hea partneri BLRT Grupi poole.

BLRT Grupi osalusega Norra laevatehases Fiskerstrand BLRT on viimastel aastatel Saaremaa Laevakompanii tellimusel ehitatud kolm uut parvlaeva kogumaksumusega ligi 90 miljonit eurot.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077