Jaana Pikalev • 14 detsember 2011

airBalticu käesoleva aasta kahjum üle 85 mln euro

Läti rahvuslik lennufirma airBaltic lõpetab käesoleva majandusaasta märkimisväärselt suure kahjumiga, praeguste hinnangute järgi on kahjum suurem kui 85 miljonit eurot (60 mln LVL), rääkis ajakirjanikele airBalticu tegevjuht Martin Gauss.

Lennufirma käesoleva aasta käive jääb samale tasemele, mis 2010. aastal, vahendas Baltic Course.

Gaussi sõnul tuleb airBalticul opereerida kahjumiga ka tuleval aastal, millal ettevõte kasumisse võiks jõuda, keeldus ta ennustamast. Ta lisas, et praegune riigi rahastamine ja investeeringud lennufirmasse tagavad selle, et ka 2012. aastal on airBalticu reisijate käive tänasega samal tasemel.

Käesoleval aastal on lennufirma reisijate arv kasvanud ca 6% võrra.

Eelmine aasta oli airBalticu konsolideeritud kahjum veidi enam kui 51 miljonit eurot (35,9 mln LVL). Samal ajal oli ettevõtte käive 292 miljonit eurot (204,4 mln LVL), seda oli ca 11,6% rohkem kui 2009. aastal

 

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150