Autor: Jaana Pikalev • 22. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Välisministeerium: vabastatud piloot on teel kodu poole

Esialgsetel andmetel vabasti täna Tadžikistanis kohtu all olnud eestlasest piloot Aleksei Rudenko ning tema kolleeg Venemaa kodanik Vladimir Sadovnitši, ühtlasi vähendati meestele varem määratud karistust. 

Välisminister Urmas Paeti sõnul sõidab piloot Aleksei Rudenko juba Eesti konsuli saatel Dušanbesse, kust ta pääseb esimesel võimalusel Eestisse, vahendas Delfi.  Hetkel tegeleb välisministeerium lennupiletite hankimisega.

Täna arutas Tadžikistani Hatloni rajoonikohus Eesti kodaniku Aleksei Rudenko ja Venemaa kodaniku Vladimir Sadovnitši kaebust ning vähendas lenduritele määratud karistust ja luges selle seni vahi all viibitud ajaga kantuks.

Pärast kohtuotsuse väljakuulutamist vabastati mõlemad mehed kohtusaalis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077