Jaana Pikalev • 22. november 2011
Jaga lugu:

Välisministeerium: vabastatud piloot on teel kodu poole

Esialgsetel andmetel vabasti täna Tadžikistanis kohtu all olnud eestlasest piloot Aleksei Rudenko ning tema kolleeg Venemaa kodanik Vladimir Sadovnitši, ühtlasi vähendati meestele varem määratud karistust. 

Välisminister Urmas Paeti sõnul sõidab piloot Aleksei Rudenko juba Eesti konsuli saatel Dušanbesse, kust ta pääseb esimesel võimalusel Eestisse, vahendas Delfi.  Hetkel tegeleb välisministeerium lennupiletite hankimisega.

Täna arutas Tadžikistani Hatloni rajoonikohus Eesti kodaniku Aleksei Rudenko ja Venemaa kodaniku Vladimir Sadovnitši kaebust ning vähendas lenduritele määratud karistust ja luges selle seni vahi all viibitud ajaga kantuks.

Pärast kohtuotsuse väljakuulutamist vabastati mõlemad mehed kohtusaalis.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee