Autor: Jaana Pikalev • 4. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IRLikad hääletasid Kaljuranna ja Kiili vastu

Tallinna Sadama nõukogu esimene Neinar Seli sõnul jagunesid hääled tänasel juhatuse liikmete valimisel nii, et kaks nõukogu liiget jäid eriarvamusele ja kuus oli Ain Kaljuranna ja Allan Kiili poolt. Eriarvamusele jäid  IRLi poisid Tiit Riisalu ning Veiko Tishler.

Seli sõnul sai ta ka teada tänu Äripäevale, et osad nõukogu liikmeid said Juhan Partsilt suuniseid . "Jättis nätukene halva mulje küll," lausus Seli. Tallinna Sadama juhi Ain Kaljurand ei osanud Partsi salakohtumist kommenteerida. Nõukogu otsusega on ta rahul ning õnnelik.

ASi Tallinna Sadam nõukogu otsustas täna toimunud istungil pikendada Ain Kaljuranna ja Allan Kiili volitusi ettevõtte juhatuse liikmetena. Kokku oli 13 kandidaati, nende seas olid Jaan Toots, Aint Kaljurand ja Allan Kiili, teisi nimesid Seli ei maininud.

 

 

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077