Autor: Jaana Pikalev • 2. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Video: Poola reisilennuk tegi hädamaandumise Varssavis

Poola lennufirma LOT telikuta reisilennuk tegi eile Varssavi lennujaamas hädamaandumise.

Poola lennufirma LOT Boeing 767, mis saabus New Yorgist, kuna lennukil tekkisid probleemid telikuga. Lennuk tegi mitu tiiru linna kohal ning seejärel hädamaandus lennuväljale. Pardal olnud 230 reisijast keegi vigastada ei saanud.http://www.youtube.com/watch?v=bNVjU6VZiOA&feature=related

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077