Autor: Jaana Pikalev • 1. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maailmas suuruselt teine lennukompanii Singapore Air loob odavlennufirma

Turuväärtuselt maailma suuruselt teine lennukompanii Singapore Airlines avalikustas pikamaalendude odavlennuüksuse Scoot loomisest, kuna odavlennufirmad meelitavad kliente ära tema põhiärist, vahendab Bloomberg.

Lennud algavad 2012. aasta keskpaigas ja esimese aasta sihtpunktide seas on ka Hiina ja Austraalia. Esimesel aastal hakkab Scoot opereerima nelja Boeing 777-200 lennukiga, mis ostetakse emafirmalt ning mis pakuvad kuni 40 protsenti odavamaid lende täisteenustega lennureisidest.

Pikemas perspektiivis plaanib kompanii hakata lendama ka Indiasse, Euroopasse, Aafrikasse ja Lähis-Itta.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077