Jaana Pikalev • 13. oktoober 2011
Jaga lugu:

Lennufirma SAS avab tuleval aastal 21 uut lennuliini

Lennufirma SAS avab 2012. aastal 21 uut lennuliini. Kopenhaagenist hakatakse näiteks lendama Katowice, Malagasse, Spliti, Dubrovnikusse. Stockholmist saab lennata Alicantesse, Malagasse, Dubrovnikusse, Reykjaviki ja Barcelonasse. Norrast avatakse enim uusi liine: Faro, Barcelona, Palma, Nice, Manchester ja paljud teised, teatas ettevõte.

"Ootame kasvu just puhkusereisijatelt, see on suund, kuhu tahame ennast laiendada,“ ütles lennufirma SAS piirkonnajuht Katrin Luhaäär. „Samas plaanime veelgi tõhusamalt kasutada oma lennukeid, mis võimaldab meil valikuid klientidele laiendada. See algatus toob kasu nii klientidele kui ka SASile,“ tõdes Luhaäär.

„Paljud ärireisijad, kes lendavad meiega igapäevaselt, soovivad saada oma raha eest ka puhkusereisile minnes täpsust, head klienditeenindust ning soodsaid hindu,“ ütles lennufirma SASi tegevjuht Rickard Gustafson. „Niisiis laiendame juba ulatuslikku ajakava täiendavalt 21 põneva marsruudiga,“ lisas Gustafson.

Lennufirma SAS mitte ainult ei käivita uusi lennuliine, vaid samuti suurendab oma põhiliste Norra siseliinide sagedust. Uute liinide avamine on kooskõlas uue strateegiaga 4Excellence.

Aastal 2011 avas lennufirma SAS 17 uut lennuliini.

 

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee