Autor: Jaana Pikalev • 13. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lennufirma SAS avab tuleval aastal 21 uut lennuliini

Lennufirma SAS avab 2012. aastal 21 uut lennuliini. Kopenhaagenist hakatakse näiteks lendama Katowice, Malagasse, Spliti, Dubrovnikusse. Stockholmist saab lennata Alicantesse, Malagasse, Dubrovnikusse, Reykjaviki ja Barcelonasse. Norrast avatakse enim uusi liine: Faro, Barcelona, Palma, Nice, Manchester ja paljud teised, teatas ettevõte.

"Ootame kasvu just puhkusereisijatelt, see on suund, kuhu tahame ennast laiendada,“ ütles lennufirma SAS piirkonnajuht Katrin Luhaäär. „Samas plaanime veelgi tõhusamalt kasutada oma lennukeid, mis võimaldab meil valikuid klientidele laiendada. See algatus toob kasu nii klientidele kui ka SASile,“ tõdes Luhaäär.

„Paljud ärireisijad, kes lendavad meiega igapäevaselt, soovivad saada oma raha eest ka puhkusereisile minnes täpsust, head klienditeenindust ning soodsaid hindu,“ ütles lennufirma SASi tegevjuht Rickard Gustafson. „Niisiis laiendame juba ulatuslikku ajakava täiendavalt 21 põneva marsruudiga,“ lisas Gustafson.

Lennufirma SAS mitte ainult ei käivita uusi lennuliine, vaid samuti suurendab oma põhiliste Norra siseliinide sagedust. Uute liinide avamine on kooskõlas uue strateegiaga 4Excellence.

Aastal 2011 avas lennufirma SAS 17 uut lennuliini.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077