Autor: Jaana Pikalev • 4. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TOP: Hiiumaa väiksed, aga visad veofirmad 

Äripäevas ilmus täna Hiiumaa ettevõtete paremikest edetabel. Logistikauudised toob teieni sellest sektori edukamad transpordis.

Hiiumaa TOPis edukaim transpordifirma oli Rootsi sugemetega ASS-Transport OÜ, mis on küll käibelt poole väiksem kui Hiiumaa suurim veofirma Hiiu Autotrans OÜ, kuid ettevõtte edestas teisi valdkonna firmasid suurema ärikasumiga.

Transpordifirmade paremik Hiiumaa ettevõtete TOPist:

Topis

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077