Autor: Anne Oja • 21. september 2011

Parts: Express Posti ostu tasuvusaeg oleks olnud 5-7 aastat

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts ütles valitsuse infotunnis, et Express Posti ost oleks Eesti Postile end ära tasunud alles 5-7 aastaga.

Konkurentsiamet on sõltumatu ja teeb oma tööd sõltumatult, kommenteeris Parts ostukeeldu.

Riigikogulased küsisid Partsilt, miks Eesti riigiettevõte oli valmis nii kõrge hinnaga Express Posti ostma, mis soomlastele ei sobinud. Parts ütles, et ei oska seda kommenteerida, kuid tunnistas, et investeering oleks ära tasunud alles

5-7 aastaga.

"Express Post on ajalehtede laialikande tsehh, mille eesmärk pole kasumit teenida," iseloomustas minister ettevõtet, mille omanikud turult lahkuda soovivad. "See on analoogne olukord kui mõned aastad tagasi prügiveoga, kus ühte tänavat teenindas kolm prügiautot," lisas Parts olukorda kirjeldades.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150