Autor: Anne Oja • 21. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parts: Express Posti ostu tasuvusaeg oleks olnud 5-7 aastat

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts ütles valitsuse infotunnis, et Express Posti ost oleks Eesti Postile end ära tasunud alles 5-7 aastaga.

Konkurentsiamet on sõltumatu ja teeb oma tööd sõltumatult, kommenteeris Parts ostukeeldu.

Riigikogulased küsisid Partsilt, miks Eesti riigiettevõte oli valmis nii kõrge hinnaga Express Posti ostma, mis soomlastele ei sobinud. Parts ütles, et ei oska seda kommenteerida, kuid tunnistas, et investeering oleks ära tasunud alles

5-7 aastaga.

"Express Post on ajalehtede laialikande tsehh, mille eesmärk pole kasumit teenida," iseloomustas minister ettevõtet, mille omanikud turult lahkuda soovivad. "See on analoogne olukord kui mõned aastad tagasi prügiveoga, kus ühte tänavat teenindas kolm prügiautot," lisas Parts olukorda kirjeldades.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077