Anne Oja • 16 september 2011

airBaltic tunneb huvi Serbia lennukompanii ostu vastu

Raskustes airBaltic oli ainus ettevõte, mis võttis välja Serbia rahvusliku lennukompanii Jat Airwaysi erastamise dokumendid. 

Serbia tahab Jat Airways'i osaliselt erastada ja airBaltic oli ainus firma, mis pakkumise dokumendid välja võttis, vahendas Läti Delfi portaali EX-YU-aviation. Ekspertide hinnangul tunneb airBalticu varjus Jat Airways'i vastu huvi aga hoopis mingi teine firma, mis ei taha ennast avalikustada.

Serbias arvatakse, et Jat Airwaus'i müük läheb ka seekord siiski nurja. 2008. aastal ei õnnestunud riigil samuti oma lennukompaniid maha müüa. Dokumentide väljavõtt ei anna mingit garantiid, et ostupakkumisi ka tegelikult laekub.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150