Autor: Anne Oja • 16. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic tunneb huvi Serbia lennukompanii ostu vastu

Raskustes airBaltic oli ainus ettevõte, mis võttis välja Serbia rahvusliku lennukompanii Jat Airwaysi erastamise dokumendid. 

Serbia tahab Jat Airways'i osaliselt erastada ja airBaltic oli ainus firma, mis pakkumise dokumendid välja võttis, vahendas Läti Delfi portaali EX-YU-aviation. Ekspertide hinnangul tunneb airBalticu varjus Jat Airways'i vastu huvi aga hoopis mingi teine firma, mis ei taha ennast avalikustada.

Serbias arvatakse, et Jat Airwaus'i müük läheb ka seekord siiski nurja. 2008. aastal ei õnnestunud riigil samuti oma lennukompaniid maha müüa. Dokumentide väljavõtt ei anna mingit garantiid, et ostupakkumisi ka tegelikult laekub.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077