Autor: Jaana Pikalev • 14. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Video: DPD kolib Taevaväravasse

Eesti juhtiv erakullerfirma DPD Eesti AS paneb täna nurgakivi oma tulevasele pakiterminalile Rae vallas Jüri tehnopargis. Juba järgmise aasta veebruaris hakkab kullerfirma oma kliente teenindama uuest jaotuskeskusest.

Logistikauudised käis kohapeal piilumas, kui kaugel on Eesti käibelt kolmas ehitusfirma Astlanda Ehitus logistikafirma DPD uue terminali ehitusega. Samas usutlesime DPD Eesti ASi tegevjuhti Tarmo Taela ja ettevõtte arendusprojektide juhti Rainer Rohtlat, kes rääkisid investeeringu tagamaadest.

Logistikafirma toimetab praegu terminalis, mis asub Liiva keskuses, Kalmistu teel.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077