Autor: Jaana Pikalev • 8. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Video: Sadam rajas parkla oma huvidega

Möödunud reedel pidulikult avatud Sillamäe veokiparkla teenib tulevikus ka Sillamäe Sadama huve, sest sadama ühe osaniku Tiit Vähi sõnul saab tulevikus olema laevaliin ka Sillamäe ja Peterburi vahel.

Sillamäe veokite parkla (Sillamäe TruckStop) on ühendatud Sillamäe sadama peavärava ja merepiiri tollipunktiga. Viimane aga tähendabki seda, et tulevikus on veokijuhtidel teha valik - ületada Eesti-Vene maanteepiir Narvas või sõita Venemaale laevaga Sillamäe sadamast.  

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077