Autor: Jaana Pikalev • 1. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euro Oil ehitab viienda tankla Tallinnasse

AS Euro Oil alustas Tallinnas uue tankla ehitust. Tankla rajatakse Haabersti linnaossa aadressile Paldiski mnt. 108.

”Tegemist on meie viienda tanklaga Tallinnas,” ütles AS Euro Oil jaemüügijuht Ivo Koka.  

Avatavas automaattanklas saab tankida mootoribensiine 95 ja 98 ning diislikütust, tankla hakkab kliente teenindama alates novembrist.

AS Euro Oil on Eesti kapitalil põhinev kütuse jaemüügiettevõte, mille müügivõrkukuulub 14 teenindusjaama ja automaattanklat. Lisaks Tallinnale ja Harjumaale pakub Euro Oil oma teenuseid Rakveres, Lääne-, Järva- ja Viljandimaal.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077