Autor: Harry Tuul • 31. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taskila: EA peab olema kasumlik ja jätkusuutlik

Estonian Airi presidendi Tero Taskila sõnul käib ettevõtte tuleviku osas avatud arutelu, kus mõeldakse globaalselt.

Taskila ütles täna Äripäevale, et ilmselt esimest korda organisatsiooni ajaloos on olnud väga avatud arutelud ja vaadatud ettevõtte võimalustele isegi globaalselt. „Mitte ainult, kuidas saada paremaks regioonis, vaid kuidas saaksime paremaks globaalselt. Kuidas kasutada ära paremini oma geograafilist asendit.”

Samuti arutatakse Taskila sõnul erinevaid valdkondi, kus Estonian Airi võiks saata edu. „Sest me peame olema jätkusuutlikud ja kasumlikud pikaajaliselt. Vastasel juhul ei ole ettevõttele tulevikku.”

Taskila sõnul on plaanis esitada ettevõtte nõukogule mitu võimalust, kus kõigil on küll omad riskid, kuid ka eelised. Muuhulgas saavad läbi arutatud ka tulevased investeeringute stsenaariumid: kas jätkata praeguste investoritega või kaasata kedagi lisaks, kas teha seda rahasüsti abil või laenata finantsturgudelt.

Täpsemalt ei soovinud Taskila erinevate stsenaariumite detaile veel avada. Nende nõukogule esitamise tähtaeg ei ole veel teada, kuid eeldatavasti toimub see septembri lõpus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077