Autor: Jaana Pikalev • 19. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikafirmad võtavad mõõtu seekord jalgpallis

Veebruaris võistlesid logistikafirmad  €uroalus 2011 tiitlile võrkpallis. 1. oktoobril pannakse logistikud proovile ning selgitatakse välja parimad jalgpallis.

Millises logistikaettevõttes töötavad parimad jalgpallurid aastal 2011 ning millises ettevõttes töötab turniiri suurim väravakütt selgub käesoleva aasta 1. oktoobril Kuusalu Spordikeskuse staadionil.

Ürituse korraldaja MTÜ Spartakiaad ootab mängima logistika valdkonnas tegutsevate ettevõtete kuni 10-liikmelisi võistkondi. Võistkonda võib kuuluda kuni kaks mängijat, kes ettevõttes ei tööta, kuid tingimusel, et nad ei ole käesoleval hooajal osalenud Eesti Meistriliiga, ega Esiliiga mängudel.

Veebruaris toimunud võrkpalliturniiril osalenud logistikafirmadest oli parim AS Schenker.

Logistika ettevõtete võrkpalliturniiri "Euroalus 2011 paremusjärjestus: - AS Schenker (võistkonda kuulusid: Meelis Arumeel, Kaarel Kallo, Gunnar Aru, Rennet Alamets, Toomas Vendel, Valeri Jonas, Urmas Uudmäe, Rait Pitk) (Aavo Kärmas, Urve Vesik, Ansi Arumeel, Andrus Liiv, Siim Ots, Ragnar Kuldna, Ott Kuurberg, Maarika Mändla) (Paul Tiisaar, Rauno Lübek, Jürgen Villem, Mario Käära, Alo Lengert, Martin Kukk, Andres Viidik) (Mait Luidalepp, Mihkel Luidalepp, Leino Laks, Jaan Jagomägi, Priit Kervi, Elar Ehasalu, Teet Vaher)(Marius Kupper, Tarmo Hellat, Janek Ojamäe, Roman Morgenson, Volodymyr Balaneckyi, Jevgeni Leonchik) (Guido Grinenko, Tõnu Põldma, Evo Siht, Rändy Aitsen, Leonid Romanenko, Taavi Välisson, Kristel Siht) (Ülari Kalamees, Silver Siht, Taivo Daub, Jaak Roosa, Tanel Vaarmann, Hendrik Lepp, Almar Otter, Ivar Leivategija) (Marko Jakob, Teet Luuse, Toomas Tammik, Mario Maasik, Laura Peitre, Kalle Hanson) (Madis Sinijärv, Ljudmilla Kolõskina, Janno Laas, Jan Tolokonnikov, Frederik Kalmberg, Kalmer Kade,  Merje Mölter, Aleksandr Petrov) (Jekaterina Tselnakova, Jan Andre, Tõnu Pappel, Timo Pappel, Risto Pruun, Kristjan Laht, Oliver Mägi, Rivo Reinson, Erkko Linnas) (Erle Himuskin, Kuido Liivoja, Priit Arus, Cardo Veski, Vahur Piht, Karl Laigu) (Margus Raad, Ülar Tuisk, Tanel Kolk, Villu Sepp, Marco Tamberg, Alo Adler, Gaidur Rautsik)

I koht

II koht - AS Eesti Post

III koht - ArcelorMittal Tallinn OÜ

IV koht - Regio AS

V koht - Eesti Raudtee SK 

VI koht - Kopra Transport OÜ

VII koht - DSV Transport AS

VIII koht - ALSO Eesti AS

IX koht - Assistor AS

X koht - Sandmani Grupi AS

XI koht - Kaarlaid OÜ

XII koht - Tschudi Logistics AS

 

Logistikaettevõtete võrkpalliturniir „Euroalus 2011“ I koht - AS Schenker: Kaarel Kollo, Gunnar Aru, Rennat Alamets, Meelis Arumeel, Toomas Vendel,Valeri Jonas, Urmas Uudmäe, Rait Pitk.
Autor: MTÜ Spartiakaad
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077