Autor: Jaana Pikalev • 18. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pankrotti läinud Trailway  müügijuhi transporditehnikaäri tõstis jälle pead

Mullu oli pankrotti läinud haagiseäri Trailway (ärinimi Lamont Grupp) müügijuhi Heikki Lootuse firma jaoks jälle edukas, ettevõtte käive kasvas 7,6 miljoni kroonini.

Osaühingu Lastbil põhitegevusala 2010. aastal oli transporditehnika müük, millest saadi müügitulu 7, 62 miljonit krooni ning aasta lõppes kasumiga, mis oli 0,6 miljonit krooni, selgub ettevõtte majandusaasta aruandest.

Varasematel aastatel tegeles Lastbil ka transporditehnika- ning haagiserendiga, kuid 2010. aastast see tegevus lõpetati.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077